- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απάντηση της Φ. Τσιρογιάννη σε δημοσίευμα της κ.Ντούρβα

Μετά την επιμονή της κ. Ντούρβα να αναφέρεται συνεχώς στα ίδια θέματα, αντιλαμβάνομαι ότι δεν το κάνει επειδή τελικά αγνοεί κάποια πράγματα, αλλά επιδίδεται σε ψεύδη εσκεμμένα, για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στο κοινό, τόσο για τη λειτουργία της ΔΗΚΕΔΗΜ όσο και για μένα προσωπικά, σε σημείο που να φτάνει στα όρια ης συκοφαντικής δυσφήμησης!!!
Θέλω να ενημερώσω το κοινό αλλά και τους διαδικτυακούς μου φίλους που εκφράστηκαν για το θέμα τα εξής:

α) αναφέρει η κ. Ντούρβα ότι ζητήσαμε από το Δήμο να μας επιχορηγήσει με 50000 ευρώ για το 2018. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ!!!!
Ούτε εγώ σαν πρόεδρος, ούτε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΗΜ δεν απευθυνθήκαμε στο Δήμο για την παραπάνω επιχορήγηση!!!! Άλλωστε δεν χρειαζόταν αφού έγινε αύξηση της επιχορήγησης για κάλυψη των αναγκών στον προυπολογισμό του 2017! Αυτό το γνωρίζει καλά η ίδια , αλλά επιδίδεται στο ψεύδος, μόνο και μόνο να δημιουργήσει κλίμα αμφισβήτησης και ερωτηματικά του τύπου πού πήγαν τα λεφτά, ποιός τα καταχράται κ.τ.λ.

β) αναφέρει ότι έγινε πρόσληψη διευθυντή στο Δημοτικό Ωδείο το 2016 χωρίς προκήρυξη και αφήνει υπονοούμενα για τη μη σωστή διαδικασία πρόσληψης των καθηγητών. ΆΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!! Θέλω να σας ενημερώσω ότι ποτέ δεν έγινε προκήρυξη για διευθυντή, πόσο μάλλον και πρόσληψη και ότι η πρόσληψη των καθηγητών γίνεται με διαδικασία που διέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Άλλωστε η όλη διαδικασία ελέγχεται για τη νομιμότητά της από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Για να γίνει πιστευτό το ψέμα της, επικαλείται και σχετική απόφαση (46/2016) η οποία αναφέρεται σε άλλο άσχετο θέμα (ανάθεση ηχητικών για διοργάνωση εδηλώσεων)!!!

γ) επικαλείται ότι το 2016 δόθηκαν χρήματα 1500 ευρώ σε καθηγητή του ωδείου μας για διοργάνωση εκδηλώσεων. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ!!!! Το εν λόγω άτομο που ανέλαβε τις διοργανώσεις το διδακτικό έτος 2015-2016 δεν ήταν καθηγητής στο ωδείο μας!!!

Τα παραπάνω αγαπητοί φίλοι δεν είναι μια άλλη πρόταση που εμείς δεν κάναμε δεκτή. Είναι καθαρά ψεύδη και διαστρέβλωση της αλήθειας, που αδυνατώ να καταλάβω πού αποσκοπούν.
Η μόνη άλλη πρόταση που κατέθεσε η κ. Ντούρβα είναι για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες να μην πληρώνουν δίδακτρα. Το ότι δεν έδινε δεκτή δεν είναι από αλαζονεία, αλλά δεν ήταν δυνατό να εφαρμόσουμε αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο. Άλλωστε, το ξανά αναφέραμε, υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν φοίτηση στα όργανα της φιλαρμονικής.
Οι τιμές των διδάκτρων που αναφέρει και πάλι είναι οι πιο οικονομικές στην αγορά και με τις εκπτώσεις που παρέχουμε είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές!

Όσον αφορά τους τίτλους σπουδών και τη μόρφωση του καθενός, κυρία Ντούρβα δε χρειαζόταν να ξοδέψετε τόσες γραμμές για να πείσετε τον κόσμο, αρκεί μια προτροπή την δημοτών να παρακολουθήσουν στο mouzakinews τα Δημοτικά Συμβούλια και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε οποιαδήποτε άλλα σχόλια, ό,τι ήταν να πω το έχω πει. Αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν που έχει δημαρχιακές βλέψεις, να χρησιμοποιήσει το όνομά μου ως εφαλτήριο για ψηφοθηρικούς λόγους!!!

 

 

Τσιρογιάννη Φανή

Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ