- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 22/11 που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. φθάνουν πια. Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. έχουν χορτάσει από λόγια. Θέλουν επιτέλους πράξεις. Ζητούν μεταξύ άλλων, την διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την διασφάλιση του Δημόσιου και Παιδαγωγικού χαρακτήρα των Παιδικών Σταθμών, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, τον τερματισμό της μνημονιακής πολιτικής που θέλει νέες μειώσεις αποδοχών και ισοπέδωση των εναπομείναντων δικαιωμάτων των ανθρώπων του μόχθου.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούν:

 

Παρά τις συνεχείς κλήσεις, διαμαρτυρίες, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας μας, η κυβέρνηση «κωφεύει» προκλητικά και επιδεικτικά. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων είναι η κινητοποίηση και η αγωνιστική-ενωτική παρέμβαση του κλάδου. Οι εργαζόμενοι ότι κέρδισαν το κέρδισαν με διαρκείς και ανυποχώρητους αγώνες ακόμη και τη δύσκολη μνημονιακή περίοδο. Και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν…!!!

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                                ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ