- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απολύμανση από την Π.Ε Καρδίτσας στο 3ο Γυμνάσιο

Την δική της συνδρομή, σε ότι αφορά στην άρτια προετοιμασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων, προσέφερε η Π.Ε Καρδίτσας. Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας, στο οποίο θα λειτουργήσει το 357ο ειδικό εξεταστικό κέντρο διεξαγωγής Πανελληνίων εξετάσεων.

Για την παραπάνω διαδικασία είχε προηγηθεί ενημέρωση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

‘’ Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να συνδράμουμε από την πλευρά μας, ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των εξεταστικών κέντρων της Π.Ε Καρδίτσας και να ξεκινήσει τη Δευτέρα η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Φέτος οι συνθήκες διεξαγωγής των εξετάσεων παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας. Είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε την δημόσια υγεία, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα’’ δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος.

Η διαδικασία της απολύμανσης πραγματοποιήθηκε με όλους τους προβλεπόμενους όρους και με σκευάσματα κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.

‘’ Η Π.Ε Καρδίτσας, θα παραμείνει σε ετοιμότητα καθ΄όλη τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, ώστε να παρέμβει, αν χρειαστεί, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Στόχος μας είναι η απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων και η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών ‘’, συμπλήρωσε ο κ. Νούσιος.