- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απόστρατοι Αστυνομικοί της Λάρισας στο Μουσείο Αστυνομίας

Το Αστυνομικό μας Μουσείο επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Λάρισας, οι κ.κ. Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, Σωτήριος Ζάχος, Βασίλειος Διβάνης και Βασίλειος Ντελλής.

Τους συναδέλφους Αστυνομικούς ξενάγησε ο κ. Δημήτριος Καλλιαντζής παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας κ. Θωμά Βαλομάνδρα και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Αριστοτέλη Τσιόγκα και Στέφανου Πούλιου. Καθώς περιηγούνταν ανάμεσα στα μουσειακά εκθέματα, θυμήθηκαν τους σταθμούς και τις διάφορες εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσίας τους στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Ελληνικής Αστυνομίας και σύγκριναν το χθες με το σήμερα.

Τους ανωτέρω επισκέπτες συνόδευε από τη Λάρισα ο κ. Αθανάσιος Κατσίκας, συλλέκτης ιστορικών αντικειμένων της Χωροφυλακής, ο οποίος εκθέτει τη συλλογή του σε αίθουσα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Προτού αποχωρήσουν οι συνάδελφοι από τους χώρους του Μουσείου αντάλλαξαν αναμνηστικά, ενώ στον συλλέκτη κ. Κατσίκα δόθηκε συγχαρητήριος έπαινος για την πρωτοβουλία του να προβάλει ιστορικά το Σώμα της Ε.Χ.