- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Προβολές ταινιών με συνεργασία ΔΗΚΕΚ & Κιν/φικής Λέσχης

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη, ξεκινάει τις εβδομαδιαίες προβολές την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Πρόκειται για την υλοποίηση της απόφασης που έλαβε το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. για την επανα-λειτουργία και τη θεσμοθέτηση  της προβολής ταινίας τόσο για τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης αλλά και για όλους τους συμπολίτες που επιθυμούν να παρακολουθούν επιλεγμένες ποιοτικές ταινίες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της Λέσχης κου Παύλου Μπεμπέ και μέλους του Δ.Σ. και του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κου Απόστολου Ξυδιά, συζητήθηκαν με λεπτομέρεια διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς και κοινής προσπάθειας για την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης.

Η πρώτη ταινία που θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα έχει τον τίτλο «Ταξίδι στην άγρια φύση», του πρόσφατα βραβευμένου με όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη Σον Πεν, ο οποίος σκηνοθετεί με ευαισθησία και προβάλλει αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ταινία του με εξαιρετικό τρόπο, σεβασμό και οικονομία στα μέσα έκφρασης.

          Τέλος, η τιμή του εισιτηρίου για τα μέλη της λέσχης είναι 5 ευρώ και για τα μη μέλη 7 ευρώ.