- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασημίνα Σκόνδρα: Η πραγματικότητα σας ξεμπροστιάζει κ.Τσίπρα

Θυμάστε τις πορείες και τα συλλαλητήρια προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, όπου ανέμιζαν  οι πορτοκαλοκίτρινες σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Θυμάστε τις σηκωμένες γροθιές  των αριστεριστών και τα  συνθήματα που ηχοβολούσαν  στο κέντρο της Αθήνας;

Εκείνα τα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», «Ελλάδα-Κύπρος-Παλαιστίνη   Αμερικάνος  δεν θα μείνει», «έξω οι Αμερικάνοι  ιμπεριαλιστές»;

Τον αριστούχο απόφοιτο του μεγάλου σχολείου του αντιαμερικανισμού Τσίπρα, που δήλωνε πριν τις αμερικάνικες εκλογές για τον Τράμπ, «άλλο κακό να μην μας βρει»;

Θυμάστε στη κηδεία του Κάστρο, πριν από λίγους μήνες , που ο Τσίπρας φώναζε με εξαιρετική άνεση, συνθήματα κατά των Αμερικανών;

Τώρα, με την ίδια άνεση, που του χαρίζει η εξαιρετική του ευλυγισία στις «κολοτούμπες», ανακάλυψε την Αμερική.

Το μεγάλο πάθος του για την εξουσία,  εξαφάνισε κάθε ίχνος  αυτοσεβασμού, που όχι ως πρωθυπουργός, αλλά έστω σαν φυσιολογικός  άνθρωπος,  θα έπρεπε να διαθέτει.

Οι μνήμες αυτές δείχνουν  το μέγεθος της αλαζονείας του, αλλά κυρίως το πόσο αδίσταχτος  είναι.

Άραγε τα συντρόφια του πώς αισθάνονται με όλα αυτά;

Θα μπορούσαμε βέβαια να σκεφτούμε, «τουλάχιστον ας φέρει κάτι καλό για την Ελλάδα», αλλά δυστυχώς  μάλλον θα δώσει, δεν θα πάρει.  Το μόνο που ίσως  αποκομίσει, θα είναι ωραίες φωτογραφίες για την επικοινωνιακή του καμπάνια.

Μα ζήτησε να έρθουν επενδύσεις,  θα σκεφτεί ίσως κάποιος άλλος.

Αλίμονο αν δεν ζητούσε, το προέβλεπε το σενάριο.  Διαβεβαίωσε μάλιστα τους επενδυτές, ομογενείς και άλλους,  ότι η Ελλάδα είναι πια παράδεισος. Ότι τώρα είναι η στιγμή, γιατί  την έβγαλε από την κρίση.

Νόμιζε ότι απευθύνεται σε ανόητους, ότι εκείνοι δεν γνωρίζουν,  πως  η αριστερή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει βάλει συνέταιρο το κράτος σε κάθε επιχειρηματία.

Πως  το ΦΠΑ  και οι ασφαλιστικές εισφορές,  καίνε σαν φωτιά.

Πως επί κυβερνήσεώς του, άλλες επιχειρήσεις  διώχθηκαν, άλλες  ματαιώθηκαν, άλλες κινδυνεύουν και ότι ο σύμβουλος Καρανίκας επαγρυπνεί, να τις στέλνει μία- μία στα «τσακίδια».

Παρίστανε τον φιλελεύθερο, τον φιλικό στις επενδύσεις, τον άνθρωπο που μιλά την ίδια γλώσσα με κείνους και αγωνίζεται τάχα, να φτιάξει την Ελλάδα επενδυτικό και πλουτοπαραγωγικό κέντρο.

Προσπαθεί λοιπόν έξω ο Τσίπρας, να πείσει ότι έγινε άλλος Τσίπρας, αλλά το τραγικό είναι ότι προσπαθεί να πείσει και μας, ότι  μεταμορφώθηκε, ξαναγεννήθηκε.

Μας  κοροϊδεύουν κατάμουτρα.  Σαν να μην ζούμε εμείς στην Ελλάδα, σαν να μην ξέρουμε τι επικρατεί στην ελληνική κοινωνία και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Σαν να μην γνωρίζουμε, ότι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ψέμα, ότι εμπορεύτηκε την ελπίδα και  ισοπέδωσε την οικονομία, τους θεσμούς και όλους τους τομείς στη Χώρα. Έφερε την ανάπτυξη λέει, με μισθού 300 ευρώ,  με συντάξεις  200 ευρώ, με την φοροκαταιγίδα να ταλανίζει τον ελληνικό λαό, με τους νέους μας να εγκαταλείπουν τη χώρα.

Ότι και να πουν, όσο και να προσποιηθούν Τσίπρας και Καμμένος, τους ξεμπροστιάζει και τους εκδικείται η ίδια η πραγματικότητα.

Ο Τσίπρας, όσο και αν αποστηθίζει λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να τον μιμηθεί, πάντα «μαϊμού» θα είναι. Κανονικός, υπεύθυνος σοβαρός πρωθυπουργός δεν θα γίνει ποτέ.

Δεν μπορεί, δεν ξέρει, αλλά και δεν θέλει να ξεπεράσει τις ιδεοληπτικές, Μαρξιστικολενιστικές αντιλήψεις,  με τις οποίες γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε.

Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τα δεινά της, αλλά δεν θα γίνει επί των ημερών του.

Ο επόμενος Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αυθεντικός φιλελεύθερος ηγέτης, με σταθερές απόψεις, με υπεύθυνη στάση και μεταρρυθμιστική  στρατηγική, θα δημιουργήσει το περιβάλλον και το κλίμα, ώστε και επενδύσεις να γίνουν και θέσεις εργασίας να δημιουργηθούν και τα παιδιά μας να γυρίσουν στη πατρίδα μας  και  το ελληνικό δαιμόνιο να ξυπνήσει από το λήθαργο και να μεγαλουργήσει.

 

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ  Καρδίτσας