- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασημίνα Σκόνδρα: Ξεπουλάνε τα πάντα … εκλογές τώρα

Εθνική ταυτότητα, όνομα,  γλώσσα και  ιστορία 3.000 ετών, εκχωρούνται  στα Σκόπια, με  υπογραφή  Τσίπρα.  Του μοιραίου πρωθυπουργού της Ελλάδος , που εκφωνεί πανηγυρικά διαγγέλματα  στον ελληνικό λαό, την ώρα που τον ταπεινώνει.

Προσηλωμένος στην μικροπολιτική του και εφαρμόζοντας με συνέπεια τις πολιτικές του αλχημείες, έφερε στο προσκήνιο το σκοπιανό,  όχι με στόχο να αξιοποιήσει τη θετική συγκυρία προς όφελος της χώρας, αλλά  για να δημιουργήσει  πρόβλημα στη ΝΔ και να επιφέρει ανακατάταξη στο πολιτικό σκηνικό.

Διαπραγματεύτηκε, υποτίθεται, έξι μήνες,  ένα εθνικό ζήτημα,  χωρίς  να ενημερώσει  την αξιωματική αντιπολίτευση, τη Βουλή, ούτε καν το Υπουργικό του Συμβούλιο, αδιαφόρησε προκλητικά, ακόμα και για  την εκφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού.

Η  αδιαφορία όμως στα εθνικά ζητήματα  ισοδυναμεί με προδοσία.

Στα χνάρια του προτύπου του Μαδούρου, αγνοεί το Σύνταγμα, προσβάλει βάναυσα το  Πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας και παραβλέπε,ι ότι δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση , κάτι πρωτοφανές  για τα ελληνικά δεδομένα.

Διότι  αφού ο συγκυβερνήτης τους Καμμένος, χάρη στον οποίο κατέχει τη θέση του  πρωθυπουργού,  δηλώνει  ότι διαφωνεί στη συγκεκριμένη συμφωνία του Σκοπιανού,  ο Τσίπρας δεν έχει τη δεδηλωμένη,  δηλαδή την απαιτούμενη πλειοψηφία στη  Βουλή ,  συνεπώς και το δικαίωμα να προχωρήσει σε συμφωνία με τα Σκόπια.

Αριστερόστροφος φασισμός κατά τον Θεοδωράκη ή κόκκινη χούντα κατ΄άλλους.

Ο τραγικός και μοιραίος Τσίπρας  αγνοεί επιδεικτικά,  την παρακαταθήκη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».  Αγνοεί επίσης την απόλυτη θέση  για το Σκοπιανό,  του πολιτικού ηγέτη που ολοφάνερα μιμείται του  Ανδρέα Παπανδρέου, που έλεγε,  ότι  το όνομα της Μακεδονίας «είναι το όχημα αλυτρωτισμού για τα Σκόπια».

Έρχεται σήμερα και ξεπουλάει τα πάντα.  Διέγραψε μετά από δέκα χρόνια,  το βέτο του Κώστα Καραμανλή στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, που διασφάλισε, παρ΄όλες  τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε,  την ομόφωνη απόφαση «πρώτα λύση και μετά ένταξη  των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», δίνοντας στην πατρίδα μας ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο.

Όχι μόνο δεν αξιοποίησε το όπλο αυτό προς όφελος των συμφερόντων της  χώρας μας, αλλά εκχωρεί στα Σκόπια, ότι ευνοϊκότερο μπορεί να είχαν ποτέ φανταστεί.

Κρίμα τα κλάματα του Καμμένου και τους πύρινους λόγους  του, περί  Μακεδονίας, πατρίδας και κόκκινων γραμμών .

Αυτός κι αν έπρεπε να ντρέπεται…..

Θέλει τα εύσημα βλέπεται ο Τσίπρας από τον ξένο παράγοντα, ευελπιστώντας να μείνει λίγο ακόμα ως ένοικος στο Μαξίμου και παράλληλα, να εγκλωβίσει την επόμενη κυβέρνηση, στην κάκιστη αυτή συμφωνία.

Χωρίς να θέλω να μειώσω τη χαρά του καταληψία πρωθυπουργού, πλανάται πλάνην οικτράν.

Η Νέα Δημοκρατία παραδοσιακά έχει καταγραφεί, ότι  φοράει πρώτα την «εθνική φανέλα»  και δεν θα δεχθεί ποτέ την επαίσχυντη, ψευδεπίγραφη, ανθελληνική συμφωνία,  που προωθεί ο Τσίπρας.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν  δέχεται  στην ταπείνωση του ελληνικού λαού, την αμαύρωση της ιστορίας μας και δεν θα αφήσει τη χώρα ανοχύρωτη σε μελλοντικούς εγκυμονούντες  κινδύνους.

Επειδή σύντροφοι της κυβέρνησης,  η Χώρα  ανήκει στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Εκλογές ή δημοψήφισμα τώρα.

 

 

Της Ασημίνας Σκόνδρα, πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας