- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασημίνα Σκόνδρα: Πρόεδρε καλό ταξίδι….

Στο πάνθεον των αθανάτων πέρασε ο Δημήτρης Σιούφας. Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, που τίμησε και υπηρέτησε με συνέπεια την Δημοκρατία, την Χώρα, τον Κοινοβουλευτισμό, την Νέα Δημοκρατία, την Καρδίτσα,  που υπεραγαπούσε και τους συντοπίτες του, που τον στήριζαν και τον εμπιστεύονταν.

Ευπατρίδης της πολιτικής, με ήθος και ευγένεια, πιστός στις αξίες και τις αρχές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης , για την οποία πρωτοστάτησε με πάθος, σε όλες τις πολιτικές  μάχες,  στην μακροχρόνια πολιτική του πορεία.

Αυτοδημιούργητος, εργασιομανής και οξυδερκής, ξεκίνησε από τον ορεινό Ελληνόπυργο και ανέβηκε στα ύπατα αξιώματα, καταγράφοντας πάντα  επιτυχή αποτελέσματα, από τις θέσεις ευθύνης που πέρασε.  Αφήνει πλούσιο και σημαντικό έργο, καθώς και ανεξίτηλο στίγμα  στην Καρδίτσα,  η οποία του οφείλει πολλά και αναγνωρίζει την  πολύπλευρη προσφορά του.

Ανιδιοτελής, με αυστηρότητα, όπου χρειαζόταν, με ευγένεια, σοβαρότητα, μετριοπάθεια  αλλά και χιούμορ, κέρδισε επάξια τον σεβασμό των συναγωνιστών του και την εκτίμηση των πολιτικών του αντιπάλων.

Άριστος οικογενειάρχης, τιμούσε πάντα τους θεσμούς και τηρούσε τις παραδόσεις.

Δάσκαλος και παράδειγμα για όλους του νεωτέρους του,  αισθάνομαι τυχερή που συμπορεύτηκα μαζί του, που έδωσα αγώνες πλάι του,  που  δέχθηκα τις συμβουλές του, την καθοδήγησή του, αλλά και την  αναγνώρισή του.   Οδηγός και ιδιαίτερης αξίας,  η καλοπροαίρετη και δίκαιη κριτική του, στα πρώτα κοινοβουλευτικά μου βήματα.

Σε ευχαριστώ Πρόεδρε.

Η άσχημη είδηση γέμισε θλίψη την Καρδίτσα και την Νέα Δημοκρατία.

Οι φίλοι σου πενθούμε….

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό σου  Καίτη  και στα τρία σου παιδιά Γιώργο, Μάριο και Στεφανία, καθώς και στους πιστούς συνεργάτες σου.

Πρόεδρε θα σε θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό.

Καλό ταξίδι στον παράδεισο…