- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας-Κίνδυνοι αλλά και εργαλεία ενίσχυσης

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)  διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 17:00, εκδήλωση με θέμα «Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τρόπος που λειτουργεί η ασφάλιση πίστωσης και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτου μορφής της εταιρίας. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν τις υπηρεσίες του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών συνυπολογίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και θα ενημερωθούν για το εκθεσιακό πρόγραμμα του Enterprise Greece.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κ. Παπαπαναγιώτου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων ως εργαλείο προσέλκυσης πελατών και χρηματοδότησης και ο κ. Γ. Παπαστεργιόπουλος Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece που θα ενημερώσει για τις εξαγωγικές ευκαιρίες και το εκθεσιακό πρόγραμμα του οργανισμού.

Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής.