- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων: Ένα ακόμη έργο μας παίρνει σάρκα και οστά

Μετά την υπογραφή σύμβασης για το νέο Δημαρχείο την προηγούμενη εβδομάδα, ένα ακόμη έργο που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, συμβασιοποιείται και παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Ασφαλτοστρώνονται αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες του Δήμου μας βελτιώνοντας τις συνθήκες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Οι αγροτικοί δρόμοι στους οποίους θα γίνουν παρεμβάσεις βρίσκονται στις κοινότητες, Καρδιτσομάγουλας,  Αρτεσιανού, Μητρόπολης, Γεωργικού ,Αγ. Γεωργίου, Οικισμού Μαυρονερίου της Τ.Κ. Καλλιφωνίου , Προδρόμου, -Μυρίνης.

Το συνολικό μήκος των αγροτικών δρόμων που θα ασφαλτοστρωθούν ανέρχεται σε 8.500 μ.

Θυμίζουμε ότι ως Δημοτική αρχή αντιδράσαμε άμεσα στην πρόσκληση της Περιφέρειας και η πρότασή μας βαθμολογήθηκε με υψηλό βαθμό και εγκρίθηκε από τις πρώτες. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν 31 προτάσεις και εγκρίθηκαν 16.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 977.000 € και ένα από τα έργα  συνολικού προϋπολογισμού 47.000.000 € που εντάξαμε σε προγράμματα με εξασφαλισμένες πιστώσεις τιμώντας την εντολή των δημοτών και τα οποία την επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου μας.

 

Της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών Καρδίτσας