- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασ. Βασιλάκος: Σκοτάδι στη διαχείριση-διακίνηση και διανομή τροφίμων στην Κοινότητα Μουζακίου

Αγαπητοί  Συμπολίτες,  Προ ημερών καταγγέλθηκε «τακτική και μεθοδολογία Μαυρογιαλούρου» στη διαχείριση και  διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας λόγω «Ιανού και Πλημμυροπαθών! στην Κοινότητα Μουζακίου!! με τους υπεύθυνους να μοιράζουν τσάντες με τρόφιμα! τις οποίες βγάζουν μέρα-νύχτα! από τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητά τους κατά το δοκούν… χωρίς κανένα κριτήριο και υγειονομικό πρωτόκολλο!»

Παρά το έγγραφο αίτημά μου να πληροφορηθώ σχετικά από τον υπεύθυνο του Συμβουλίου Κοινότητας Μουζακίου για το «Που-Πως-Ποιοι, τυχόν Πλημμυροπαθείς!!! ή άποροι! ή ευπαθείς! Πήραν, Πότε και Πόσα τρόφιμα!!, ουδεμία απάντηση έλαβα.

Η κοινωνία του Μουζακίου είναι αγανακτισμένοι με αυτά και τα σχετικά με τους δικαιούχους!!

του επιδόματος (8.000€)!!! έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης λόγω των «καταστροφικών πλημμυρών!!!»

Συμπολίτης μας άπορος και ευπαθής καταγγέλλει ότι, σακούλες  με τρόφιμα διανέμονται σε σπίτια χωρίς κανένα κριτήριο! άλλος δε επίσης καταγγέλλει πως, ενώ δεν πήρε τρόφιμα ο υπεύθυνος  του Συμβουλίου Κοινότητας Μουζακίου στις 21/10/2020 του έδωσε μια ανήκουστη απάντηση, «είσαι γραμμένος στην κατάσταση ότι, πήρες τρόφιμα!!!»

Αγαπητοί Συμπολίτες

Δυστυχώς αυτά τα απαράδεκτα και θλιβερά που καταγγέλλονται στο Μουζάκι σχετικά με τη διαχείριση της βοήθειας-χορηγίας, προσβάλλουν τον πολιτισμό μας  και δεν ταιριάζουν στον υπέροχο κόσμο ο οποίος από το υστέρημά του εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς την Κοινότητα Μουζακίου.

Γι αυτό οι υπεύθυνοι που είναι ταγμένοι στο καθήκον και στις αρχές της διαφάνειας, της ορθής και  χρηστής διοίκησης και διαχείρισης, έχουν ηθική υποχρέωση να ερευνήσουν, να ελέγξουν και να αποδώσουν ευθύνες στους σύγχρονους Μαυρογιαλούρους. Οι κάτοικοι του Μουζακίου απαιτούν,

«Όλα στο Φως…».

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Σύμβουλος  Κοινότητας Μουζακίου