- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασ. Σκόνδρα: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον Τσίπρα

Στην Πλατεία Συντάγματος ο Τσίπρας και η κουρελού κυβέρνησή του,  ξεγυμνώθηκαν απολύτως και φάνηκε ποιοι  είναι πραγματικά, πόσο ακραίοι και πόσο επικίνδυνοι.

Ο Αλέξης έβγαλε τη μάσκα του γελαστού παιδιού, που γοήτευσε τον λαό και  τον εμπιστεύτηκε  παραδίδοντάς του  τη χώρα, για να φέρει  την προκοπή και την καλύτερη Δημοκρατία, όπως έλεγε.

Τώρα εμπέδωσαν οι έλληνες,  με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως  η αριστερά δηλώνει και διαλαλεί ότι  μιλάει εκ μέρους του λαού, αλλά στην πράξη απαγορεύει στον ίδιο το λαό να μιλήσει και να εκφραστεί.

Πάγια και δεδομένη τακτική, όλων ανεξαιρέτως των αριστερών καθεστώτων.

Αν δε ο λαός αποφασίσει να εκφραστεί, τότε το καθεστώς βάζει σε εφαρμογή τις γνωστές μεθόδους.

Αυτές  που από μικρός ο Τσίπρας τις σπούδασε  στα πεζοδρόμια, στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, τις εξάσκησε στις πορείες, στα συλλαλητήρια και στις καταλήψεις  και μετρ πια, ως αριστερός ριζοσπάστης πρωθυπουργός , τις εφαρμόζει στον  λαό, όταν  αυτός αντιτίθεται στις αποφάσεις του.

Τόνοι τα χημικά και τα δακρυγόνα στη λαοθάλασσα των πολιτών, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και είναι ευτύχημα που σε μια τόσο μεγάλη  και πυκνή συγκέντρωση δεν είχαμε θύματα.  Η κυβέρνηση βλέπετε αδιαφόρησε πλήρως,  για το αν θα υπήρχαν άσχημες συνέπειες .

Αίσχος και ντροπή.   Μια ειρηνική συγκέντρωση,  με σύμβολο την ελληνική σημαία, που συμμετείχαν ηλικιωμένοι, παιδιά, γυναίκες  και έλληνες απ’ όλο τον κόσμο,  που τους ένωσε ο αγνός πατριωτισμός και το εθνικό συμφέρον, ο Τσίπρας και οι γυρολόγοι υποστηρικτές του,  την αντιμετώπισαν εχθρικά  και πολεμικά.

Αυτή τη φορά ήταν προετοιμασμένοι σε αντίθεση με την προηγούμενη, που αιφνιδιάστηκαν και το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν, ήταν να βγάλουν  βεβιασμένα το δήθεν σκάνδαλο της Νοβάρτις.

Μάλιστα είχαν κάνει και πρόβα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και ακριβώς αυτό έκαναν και στο Σύνταγμα, για να διαλύσουν την ογκώδη συγκέντρωση.  Προβοκάτσια.  Αμόλησαν τα δικά τους καλόπαιδα.  Τους  μαυροφορεμένους  αντεξουσιαστές , με τις μάσκες και τα σακίδια στον ώμο, για  να φέρουν εις πέρας  την αποστολή.  Οφείλουν κι αυτοί να εξαργυρώνουν το άσυλο, που τόσο απλόχερα τους παρέχει η κυβέρνηση.

Άλλο παράδοξο κι εδώ, παντού στον κόσμο οι αντιεξουσιαστές δρουν κατά της εξουσίας, εκτός από την Ελλάδα, που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάζονται με την εξουσία.

Οι ριζοσπάστες αριστεροί κυβερνώντες μας, είχαν μάθει να κυριαρχούν στις συγκεντρώσεις, στις πορείες και στις πλατείες και τώρα πανικοβλήθηκαν.  Περισσότερο ακόμα τους τρομάζει η διαπίστωση, ότι οι νοικοκυραίοι σηκώνονται  πια από  τον καναπέ και ενώνονται.

Ενώνονται και διαμαρτύρονται,  για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων, για την γενικευμένη φτωχοποίηση, για τις ψεύτικες ελπίδες που τους υποσχέθηκαν, για το θράσος, την αλαζονεία και τις μεθοδεύσεις του Τσίπρα και των τυχάρπαστων συντρόφων του.

Αποστροφή και αηδία, νοιώθει η πλειονότητα του ελληνικού λαού και το μήνυμα  το έστειλε από το Σύνταγμα:  Η Μακεδονία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, δεν έχετε τέτοια εντολή από τον λαό. Μην τολμήσετε.

Το στείλαμε κι εμείς από τη ΝΔ,  δια στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη:   Η συμμαχία των προθύμων και των ευκαιριακών,  βάζει τη χώρα σε περιπέτεια με σοβαρές  συνέπειες. Οι τεχνητές  πλειοψηφίες στη Βουλή είναι κούφιοι αριθμοί,  μπροστά στα εκατομμύρια των Ελλήνων  που διαφωνούν και υποχρεούστε να τους ακούσετε.

Γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε σένα Αλέξη Τσίπρα.

 

Γράφει η Ασημίνα Σκόνδρα, πρ. Βουλευτής  ΝΔ Καρδίτσας