- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασ. Σκόνδρα: Το Κράτος όμηρος των συμμοριών ελέω Τσίπρα… και τους φταίει η ΕΛΑΣ…

Προκλητικές και απαράδεκτες οι δηλώσεις Τόσκα, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη της αριστερής   κυβέρνησης  Τσίπρα – Καμμένου, για το προσωπικό της Αστυνομίας, που δείχνουν απροκάλυπτα την προκατάληψη και την ιδεολογική τους αποστροφή, για τα Σώματα Ασφαλείας.

Με τρόπο θρασύδειλο, αντί να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί , μεταφέρει τις δικές του ευθύνες στην Αστυνομία, ξεπερνώντας το  ότι ο ίδιος είναι ο Πολιτικός Προϊστάμενος, που χαράσσει πολιτική και παίρνει αποφάσεις.

Επιδιώκει να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον των αστυνομικών ο Υπουργός, για τους βανδαλισμούς  και τις καταστροφές που συντελούνται καθημερινά πλέον,  στην ιδιωτική και  δημόσια περιουσία.

Υπεύθυνη η Αστυνομία, κατά τον Τόσκα, για την ανομία που επικρατεί, στην πρωτεύουσα και εξαπλώνεται ταχύτατα και σε άλλες πόλεις ανά την επικράτεια, δημιουργώντας πλήρη ανασφάλεια στην ελληνική κοινωνία.

Ρουβίκωνας, μπαχαλάκηδες, συμμορίες κουκουλοφόρων, ομάδες κρούσεις, και πάσης φύσεως αναρχικοί, όλα τα «δικά τους παιδιά» κατά τον Δραγασάκη,  παρελαύνουν ανενόχλητοι, μπαινοβγαίνουν στο Πεντάγωνο, στις  Δημόσιες Υπηρεσίες, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ακόμα και στο σπίτι του Γεν. Γραμματέα της Αντεγκληματικής Πολιτικής  του Υπουργείου Δικαιοσύνης έφτασαν. Καίνε, σπάνε, λεηλατούν περιουσίες, διότι η ίδια η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς άναψε το πράσινο φως.

Χαίρουν της συμπάθειας και της προστασίας των κυβερνώντων, διότι πρόκειται για συνοδοιπόρους τους επί χρόνια και ως γνωστό, το «αίμα νερό δεν γίνεται». Διότι τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 3%, σαν  κινηματικό κόμμα διαμαρτυρίας ,  η δράση τους ήταν κοινή και η ριζοσπαστική τους εμμονή συγγενής. Εξάλλου τους  χρειάζονται και για το μέλλον, όταν θα ξαναφτάσουν στο 3%. Με ποιους θα διαδηλώνουν και θα ανεβαίνουν στα κάγκελα;

Όταν κάποιοι από τους κουκουλοφόρους συλλαμβάνονταν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έτρεχαν να τους ελευθερώσουν, όταν τρομοκράτες δικάζονταν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναλάμβαναν την υπεράσπισή τους, όπως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν μάρτυρες υπεράσπισης, όταν εκκενώναμε άντρα ανομίας, στη Βουλή, έσκιζαν τα ιμάτιά τους.

Οι πάντες γνωρίζουν, ότι οι  πρώτοι Νόμοι που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την ανάληψη της εξουσίας, ήταν η κατάργηση του Νόμου για τις κουκούλες , η επαναφορά του «άβατου» στα Πανεπιστήμια και φυσικά ο Νόμος Παρασκευόπουλου, με την χρήση  του  οποίου,  χιλιάδες εγκληματίες και τρομοκράτες αποφυλακίστηκαν και φυσικά,  δεν παρέλειψαν να κλείσουν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Παράλληλα κατήργησαν την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ακινητοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και προφανώς με τις εντολές τους,  κρατούν σε ιδιότυπη «ομηρία» την ΕΛΑΣ, ώστε να μην παρεμβαίνει, διότι η Αστυνομία μας έχει και την επάρκεια και την αίσθηση καθήκοντος και την αποφασιστηκότητα.

‘Άλλωστε, κάθε φορά που η ΕΛ.ΑΣ. τους προσήγαγε μετά από επεισόδια, έτρεχαν κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να τους υπερασπιστούν και να τους δώσουν ιδεολογική κάλυψη.

Άραγε πως νιώθουν οι αστυνομικοί, που κάνουν  τη δουλειά τους με κίνδυνο της ζωής τους, όταν ξαναβλέπουν εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα ή μπαχαλάκηδες, να κυκλοφορούν ελεύθεροι;

Οι αριστερές τους  κομματικές αγκυλώσεις, δεν τους επιτρέπουν να εξασφαλίσουν ούτε σε στοιχειώδη επίπεδα, την ανασφάλεια των πολιτών.

Αντίθετα βλέπουμε το εξωφρενικό.  Το κράτος να υποκύπτει στους εκβιασμούς των μπαχαλάκηδων και τελικά να ανακοινώνουν,  ότι γίνει το θέλημά τους και θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ο  «ήρωας» Γιατζόγλου, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου ,για ικανοποίηση κάθε επιθυμίας από δω και μπρος, των αναρχικών και κουκουλοφόρων.

Οι κυβερνώντες είναι ολοφάνερα επικίνδυνοι και δεν πρόκειται για ανικανότητα ή λάθος πολιτική.

Εγκληματούν  συστηματικά κατά της Δημοκρατίας και της ελευθερίας και κατατρομοκρατούν την κοινωνία.  Όταν  όμως κάποιος φοβάται, δεν είναι ελεύθερος και οι πολίτες σήμερα φοβούνται.

Η Υποχρέωση λοιπόν της επόμενης  Κυβέρνησης  του Μητσοτάκη,  είναι δεδομένη και αυτονόητη.

Σπάμε τα άβατα, καταργούμε το Νόμο Παρασκευόπουλου, δημιουργούμε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ενισχύουμε την ομάδα ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, αλλάζουμε το Νόμο για το άσυλο στα Πανεπιστήμια.

Διότι στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε ότι θεμέλιος λίθος της Δημοκρατίας, είναι η προστασία των πολιτών της και μέσω αυτής, η κατοχύρωση του Δικαιώματος της Ελευθερίας και η εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.   Ότι  το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατέψει τα θεμελιώδη αγαθά της Ελευθερίας και της Ασφάλειας, ως κόρη οφθαλμού, χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο,  που του δίνει το Σύνταγμα.

Η Ασφάλεια είναι υπόθεση αξιοπρέπειας και προόδου και υπάρχει  το νομικό οπλοστάσιο να την εξασφαλίσουμε.  Γι΄αυτό  είμαστε  αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε  όσους τρομοκρατούν το ελεύθερο φρόνημα των πολιτών.

 

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας