- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Β. Κρανιάς: Δεν έχουμε ενημέρωση για το περιεχόμενο του Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής

Κύριε Πρόεδρε Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, μας καλέσατε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μέχρι στιγμής (μια ώρα περίπου πριν τη συνεδρίαση) δεν έχουμε ενημέρωση για το περιεχόμενο του Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος θα παρουσιάσει στα μέσα ενημέρωσης και στους άλλους καλεσμένους έναν Απολογισμό που δεν έχει δει κανένας Δημοτικός Σύμβουλος και μάλιστα ως πρόεδρος θα ζητήσετε τοποθετήσεις και την ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων.  Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι δυνατόν να εκφράσει το Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρωμένη άποψη για όσα θα ακούσει εκείνη τη στιγμή μέσα στο Παυσίλυπο.

Πέραν αυτού, το κυριότερο, θεωρώ ότι ο σκοπός της σημερινής συνεδρίασης, με τον τρόπο που γίνεται, (ασχέτως της τυπικής πρόβλεψης του νόμου ή του Κανονισμού), είναι επικοινωνιακός και όχι ουσιαστικός.

κ. Πρόεδρε σας ενημερώνω ότι, πέραν των επιφυλάξεων για τη νομιμότητα της πρόσκλησης για την Ειδική Συνεδρίαση, η παράταξή μας, η ”Λαϊκή Συσπείρωση”, δεν προτίθεται να συμβάλλει στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πλειοψηφίας και δε θα πάρει μέρος.

Ευχαριστώ

 

Με τιμή

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καρδίτσας

ο επικεφαλής

Βασίλης Κρανιάς, Δημοτικός Σύμβουλος