- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Β. Τσιάκος: Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης του εκλογικού αποτελέσματος, δήλωσε:

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τις συνδημότισσες και τους συνδημότες για την τιμή που μας έκαναν να μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Με ποσοστό 41% μας έδωσαν την πρώτη θέση και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό. Την Κυριακή θέλουμε να πιστεύουμε ότι με πολύ ισχυρή πλειοψηφία, θα περάσουμε κατά πολύ το όριο του 50%. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής μας δικαιώνει. Οι δημότες έδειξαν ότι επιθυμούν  ο Δήμος Καρδίτσας να αλλάξει πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και έδωσαν ένα όμορφο και καθαρό αγώνα. Όπως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου, για το γεγονός ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε σε καλό επίπεδο τον μεταξύ μας δημόσιο διάλογο για τα δημοτικά μας πράγματα.

Συνεχίζουμε δυναμικά, όπως ξεκινήσαμε,ώστε  την Κυριακή 2 Ιουνίου να ολοκληρώσουμε τη νίκη. Μια νίκη  που θα ανήκει σε όλους τους Καρδιτσιώτες.