- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Γνήσια ανταλλακτικά VW ηλεκτρονικά

Η ιστορία του Volkswagen Group

Η Volkswagen AG, με έδρα το Wolfsburg της Γερμανίας, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων της Ευρώπης, καθώς επίσης και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία ξεκίνησε με την ανάπτυξη ενός χαμηλής τιμής αυτοκίνητου που θα ήταν προσιτό για όλους. Η παραγωγή αυτού του αυτοκινήτου είχε κυριολεκτικά καλύψει όλη τη Γερμανία από το 1937, όταν ο μηχανικός αυτοκινήτων Ferdinand Porsche συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξή του. Το πρώτο VW έγινε με βάση τα σχέδιά του για το Beetle του 1938, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και οι νεότερες εκδόσεις, μέχρι και το τελευταίο έτος της παραγωγής του, το 2003. Η Volkswagenwerk GmbH ιδρύθηκε το 1949 και, αρχικά, ήταν πλήρως υπό εθνικό έλεγχο. Από το 1960 και μετά, η εταιρία άρχισε να ιδιωτικοποιείται όλο και περισσότερο και τελικά, δημιουργήθηκε η Volkswagenwerk AG. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η εξαγορά της Auto Union Gmbh οδήγησε την Audi στο να γίνει τμήμα του ομίλου VW. Μετά τη μείωση των πωλήσεων του σκαραβαίου της VW και της γενικής οικονομικής κρίσης, η εταιρία παρουσίασε ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των κόμπακτ – το VW Golf, προσπαθώντας να βασιστεί στην επιτυχία του «σκαθαριού». Η Skoda ανήκει στην  Volkswagen [1] AG από το 1991 και το 1986, εξαγοράστηκε και η ισπανική SEAT. Η MAN και η Scania, επίσης, ανήκουν στις μάρκες επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen, από το 2011.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν χρειάζομαι αυτή τη στιγμή καινούρια ανταλλακτικά Volkswagen;

Πολλά μέρη του οχήματος φθείρονται, λόγω της μηχανικής πίεσης ή της γήρανσης, και θα πρέπει να συντηρούνται τακτικά και να αντικαθίστανται, εάν είναι απαραίτητο. Σύμφωνα με τις στατιστικές βλαβών του ADAC, τα προβλήματα με το ηλεκτρικό σύστημα είναι η πιο κοινή αιτία βλάβης του αυτοκινήτου. Σε αυτά περιλαμβάνονται το ελαττωματικό δυναμό ή η χαλασμένη μίζα, καθώς και η ελαττωματική μπαταρία και τα ελαττώματα στο φωτισμό του οχήματος. Τα προβλήματα με την ανάφλεξη ή το σύστημα ψεκασμού του καυσίμου, δεν είναι ασυνήθιστα. Τα φρένα του οχήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την οδική ασφάλεια. Τόσο τα τακάκια όσο και οι δίσκοι των φρένων, υπόκεινται αναπόφευκτα σε συνεχή φθορά και πρέπει να αντικαθίστανται κάθε περίπου 80.000 χιλιόμετρα. Η ακριβής διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από την ατομική συμπεριφορά οδήγησης. Η αλλαγή του υγρού των φρένων πρέπει να γίνεται κάθε ένα έως τρία χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του ελαίου.

Παραγγείλετε φθηνά, γνήσια ανταλλακτικά VW ηλεκτρονικά

Δεν χρειάζεται κάθε επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικού, λόγω φθοράς, να γίνεται σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Όποιος θέλει να διατηρήσει το όχημά του, θα βρει τα σωστά ανταλλακτικά για Volkswagen στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα euantallaktika.gr [2], για μια σειρά από μοντέλα, και πάντα στην υψηλότερη ποιότητα. Είναι εύκολο για σας να παραγγείλετε ανταλλακτικά VW από τη μεγάλη μας ποικιλία, σε χαμηλές τιμές, και στη συνέχεια, να τα λάβετε γρήγορα στο σπίτι σας.