- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Γ. Κωτσός: Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις παραγωγικές δυνάμεις μας!

Θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν οι κάτοικοι των χωριών του Νομού Καρδίτσας στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργο Κωτσό, τις πρώτες ημέρες του προεκλογικού αγώνα του.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός συναντάει συνεχώς πολίτες όλων των ηλικιών και συζητά μαζί τους τα τοπικά προβλήματα αναλύοντας παράλληλα τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και τις εξειδικευμένες προτάσεις του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάκαμψη της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στις επισκέψεις που έχει κάνει τόσο σε ορεινές, όσο και σε πεδινές τοπικές κοινότητες,«η πατρίδα και ο Νομός μας έχουν περάσει μία τετραετία με πάρα πολλές δυσκολίες που δημιούργησαν οι ιδεοληπτικές πολιτικές επιλογές και η παροιμιώδης ανικανότητα της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Φυσικό είναι ο λαός να έχει απογοητευτεί και να είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον, καθώς οι προσδοκίες του για βελτίωση της άσχημης οικονομικής κατάστασης δυστυχώς διαψεύστηκαν! Όμως, υπάρχει ακόμη καιρός να αλλάξουμε ρότα και να επιστρέψει η κανονικότητα στον τόπο».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Ν.Δ. ο κ. Κωτσός υπογράμμισε ότι βασίζεται σε τρείς άξονες, στην στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, στη μείωση των φόρων και στην ασφάλεια των πολιτών.

«Έχουμε πάρα πολλά και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τόπο μας που πρέπει να αξιοποιήσουμε πλήρως με την άμεση ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων, αν θέλουμε να βγούμε από το τέλμα της σημερινής υπανάπτυξης» επισήμανε στους πολίτες και πρόσθεσε:«Τρόποι υπάρχουν πολλοί και τους γνωρίζουμε πολύ καλά στη Νέα Δημοκρατία. Χρειαζόμαστε όμως την δυναμική στήριξή σας στις κάλπες της 7ης Ιουλίου για να είμαστε την επόμενη ημέρα αυτοδύναμη κυβέρνηση και με καθοδηγητή τον πρόεδρό μας, αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να εφαρμόσουμε απερίσπαστοι το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιό μας».