- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δέματα αγάπης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μοιράζοντας δωρεάν τρόφιμα σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσέφερε (70) δέματα σε οικογένειες της πόλη μας.
Μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, πλημμυροπαθείς, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, και άλλοι που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ερυθρού Σταυρού, του Περ/κού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.
Τα τρόφιμα προέρχονται από κοινωνικές, συλλογικές δράσεις του Τμήματος, τη σημαντική ποσότητα υλικής βοήθειας που μεταφέρθηκε από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την πολύτιμη προσφορά του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Κορίνθου, το σούπερ μάρκετ Σκλαβενιτης, καθώς και συμπολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και μας συνέδραμαν σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για την πόλη μας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές του τμήματος ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δεματοποίησης, τα οποία προσφέρθηκαν στις οικογένειες. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!