- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δήλωση Κώστα Ψημμένου

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που μας εξέλεξαν, καθώς και το Δήμαρχο κύριο Φώτη Αλεξάκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, ορίζοντας με στη θέση του Αντιδημάρχου, σε έναν ευαίσθητο κατά τη γνώμη μου τομέα.
Μετά από μια διαδρομή στο χώρο του Επιμελητηρίου για 18 συνεχόμενα χρόνια, οφείλω να ομολογήσω ότι για μένα η θητεία του δημοτικού συμβούλου ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία.
Στη διάρκεια της θητείας μας δώσαμε οριστική λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Δήμου , οργανώνοντας τις λειτουργίες, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες του.
Λειτουργήσαμε με βάση τις προσωπικές μας αρχές, τις αξίες και την αισθητική που μας χαρακτηρίζουν σαν προσωπικότητες.
Παραδίδουμε τον Δήμο ένα επίπεδο πιο πάνω με ενταγμένα έργα συνολικού ύψους άνω των 47 εκατομμυρίων ευρώ και προσδοκούμε η νέα δημοτική αρχή να κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με κεντρικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη στα πλαίσια της δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.
Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλες κι όλους υγεία και στη νέα διοίκηση του Δήμου καλή επιτυχία, για το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας μας.