- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δήλωση της Αριστέας Ράγια για την υποψηφιότητά της ως βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Η υποψηφιότητά μου ως βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό μας, αποτελεί συνέχεια της υποψηφιότητάς μου, ως περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ», με επικεφαλή ως υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον καθηγητή,  καρδιοχειρουργό κ. Νικόλαο Τσιλιμίγκα.

Η απόφασή μου αυτή, προκλήθηκε κατ’ αρχήν από την επιτακτική ανάγκη που αισθάνθηκα, προκειμένου να ενισχυθεί και να τονωθεί κατά το μέγιστο δυνατό, η πολιτική παρουσία του Νικ. Τσιλιμίγκα, ως μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας.

Ο δεύτερος, εξίσου σημαντικός λόγος με τον παραπάνω, αποτέλεσε η επιβαλλόμενη λόγω των συνθηκών και των περιστάσεων, αφενός μεν ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος και συγκεκριμένα της απομάκρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, αφετέρου δε η ενδυνάμωση της αντιπολίτευσης που πρέπει να υπάρχει ως αντίβαρο, απέναντι στην συντηρητική παράταξη.

Οι αρχές μου και οι θέσεις μου απέναντί σας, ως άνθρωποι με ελεύθερη βούληση, πλήρη αντίληψη περί των πραγμάτων και των καταστάσεων, δίκαιη κρίση και επίγνωση των ευθυνών που πρέπει να διέπουν και να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του καθενός μας προς τον άλλον, με καθιστούν προσεκτική και απόλυτα υπεύθυνη απέναντί σας, για ότι αφορά τον τρόπο του προεκλογικού μου αγώνα.

Εμπιστευόμενη το ακέραιο του χαρακτήρα σας, το δημοκρατικό της πολιτική σας βούλησης, τη σοσιαλιστική σας συνείδηση, καθώς και το αγωνιστικό της προσωπικότητάς σας, σας καλώ ως συναγωνιστές μου στην προεκλογική μάχη που δίνω και ζητώ την υποστήριξή σας με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου.

 

Αριστέα Ράγια