- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δήλωση του Σταύρου Παπαγεωργίου για την υποψηφιότητά του

Αγαπητές συμπολίτισσες-αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποφάσισε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της εκλογικής μας περιφέρειας στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Την  τιμητική αυτή πρόταση αποδέχτηκα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, που επωμίζομαι, τόσο απέναντί σας όσο και απέναντι στον εαυτό μου και την οικογένειά μου.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου και γενικότερα η περίοδος, που διανύουμε, είναι πολύ κρίσιμη.

Δεν αφορά μόνο τα καθημερινά προβλήματα. Αφορά τη ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας αλλά και της πατρίδας μας.

Αποδέχομαι, κατά συνέπεια, την υποψηφιότητά μου και ζητώ την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή σας για δύο λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι η αγάπη μου για την Καρδίτσα μας. Στην Καρδίτσα ζω, στην Καρδίτσα δραστηριοποιούμαι, την Καρδίτσα υπηρετώ μέσα από τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια. Αναπόφευκτα, το συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο μας είναι μεγάλο και με ωθεί στη νέα αυτή πρόκληση.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο οραματίζομαι και Αντιλαμβάνομαι την πολιτική. Οι Έλληνες απαιτούν αλήθειες, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα ζητούν ν’ αφήσουμε πίσω μας το ψέμα, τις ιδεοληψίες και το λαϊκισμό. Αυτό είναι που πιστεύω ότι χρειάζεται η χώρα μας.

Αξιολόγηση των προσώπων που εκλέγουν και ειλικρίνεια από τα πρόσωπα που εκλέγονται. Φίλες και φίλοι, απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σ’ αυτή την προσπάθεια. Σας καλώ να δώσουμε ΜΑΖΙ αυτή τη δύσκολη μάχη, με σκοπό να δούμε τον τόπο μας, όπως πραγματικά του ΑΞΙΖΕΙ.

Οδηγός μου στην προσπάθεια αυτή είναι οι αρχές και οι αξίες, με τις οποίες γαλουχήθηκα και πορεύτηκα ως τώρα.

Δεσμεύομαι ν’ αγωνιστώ, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να μην αλλοτριωθώ, με οποιονδήποτε τρόπο, από τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύω.