- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου: Η σιωπή δεν είναι αδυναμία

Συνδημότες – Συνδημότισσες, Συνειδητά δεν απαντάμε σε δημοσιεύματα της δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κας Καραΐσκου, γιατί θεωρούμε ότι το μόνο που κάνει είναι να παραπληροφορεί εσκεμμένα. Όταν όμως χωρίς ίχνος αποδείξεων προσπαθεί να μας σπιλώσει τόσο εμάς όσο και τους υπαλλήλους του Δήμου, έχουμε υποχρέωση όχι μόνο να αμυνθούμε αλλά να βγούμε και στην αντεπίθεση.

Τα 6 χρόνια που βρισκόμαστε στην διοίκηση, με σωστή και διαφανή διαχείριση έχουμε κατορθώσει να αποπληρώσουμε πολλά εκατομμύρια ευρώ από το χρέος του Δήμου.Έχουμε σταματήσει την βιομηχανία των δικαστικών αποφάσεων.Ο Δήμος μας δεν χρωστά σε κανέναν και είναι έτοιμος για κάθε πρόσκληση και κάθε πρόκληση. Τα τελευταία χρόνια τα αποτελέσματα χρήσης των οικονομικών ετών έχουν θετικό πρόσημο, πράγμα που είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου. Ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2021έχει φτάσει τα 16.000.000 ευρώ! όταν το 2014 μετά βίας ήταν 11.000.000. Όλα αυτά με μείωση των ΚΑΠ σε ποσοστό που αγγίζει το 70%. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.Αυτό δείχνει την διαρκή ανάπτυξη του Δήμου, που τον οδηγεί όλο και πιο ψηλά, όλο και πιο μπροστά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλά το κεφάλι, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας για το οποίο εσείς  μας δώσατε σαφή εντολή  στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Για όλα αυτά δεν ζητάμε επιβράβευση γιατί είναι όλα αυτά που πρέπει να κάνει ο κάθε αιρετός, αλλά ζητάμε σεβασμό στις αξίες και στις αρχές μας τις οποίες δεν διαπραγματευόμαστε. Στο τελευταίο της δημοσίευμα η κα. Καραϊσκου, που συνυπογράφει με άλλον έναν σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας τον κ. Λύτρα, ξεπέρασαν τα εσκεμμένα. Μιλάνε για μυστικές διαδρομές χρημάτων και για μη παραλαβή των εργασιών από την αρμόδια επιτροπή.

Επειδή δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας και ούτε να αμφισβητήσει ή να σπιλώσει την ηθική μας, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη την φράση με την οποία κλείνουν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι “Ίσως χρήζει Εισαγγελικής παρέμβασης”. Τους καταθέτουμε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και τους οδηγούμε εμείς ενώπιον του δικαστηρίου για να αποδείξουν αυτά που λένε για τις μυστικές διαδρομές των χρημάτων αλλά και για την μη παραλαβή των εργασιών από την αρμόδια επιτροπή.