- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δημ. Ρήτας : Συγνώμη για όσα δεν πρόλαβα να πω

Στις 16-3-2016, Τετάρτη, 5 μ.μ, με φιλοξένησε η ΕΡΤ στην εκπομπή του Ανδρέα Ροδίτη και Ελένης Χρονά. Τα έκτακτα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την ημέρα, όπως η επίσκεψη της ηθοποιού Αντζολίνα Τζολί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, κλπ, τα οποία παρουσιάστηκαν ως έκτακτη είδηση στην εκπομπή, είχαν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος της παρουσίας μου. Η πίεση του χρόνου ήταν  εμφανής κατά την παρουσίαση και στους δύο δημοσιογράφους και σε μένα, γεγονός που μου επισήμαναν πολλοί φίλοι μου.  Το διαπίστωσε και ο κ. Ροδίτης και μου υποσχέθηκε, μετά την εκπομπή, ότι θα με προσκαλέσει μία άλλη φορά.

Αισθάνομαι άσχημα και νιώθω εκτεθειμένους σε όσους με βοήθησαν ως τώρα και θα με βοηθήσουν στην παράσταση που θα κάνουμε τον άλλο μήνα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας και τους ζητώ συγνώμη.

Στην εκπομπή δεν πρόλαβα να πω ότι η ανωτέρω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και του Δημάρχου κ. Φώτη Αλεξάκο ότι χορηγός της εκδήλωσης είναι η Σχολή Οδηγών Απόστολος Δημ. Ρήτας, ότι χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, δεν πρόλαβα να πω το βιογραφικό μου, την κοινωνική και μορφωτική προσφορά του Θεάτρου μας, τον τίτλο του τελευταίου μου δίσκου με τον Χρήστο Νικολόπουλο,  να ευχαριστήσω τους Δημάρχους, τον τοπικό Τύπο και όλους που βοηθούν την πολιτιστική μας προσπάθεια. Όλα τα ανωτέρω και περισσότερα είχαμε προγραμματίσει με την ΕΡΤ, εδώ και πολλές μέρες, για να τα πω.

Όμως, σε ζωντανές εκπομπές συμβαίνουν αυτά και μάλιστα συχνά.

Ευχαριστώ όλους που μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με παρακολουθήσουν στην εκπομπή. Σε κάθε ευκαιρία νιώθω την ανάγκη να διαφημίζω και την Καρδίτσα μας.

Δημήτρης Απ. Ρήτας