- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Διακρίσεις για αθλητές του Φωκιανού Καρδίτσας

Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανού στο “4o Ε3βδ26 ΑΚ  12,14,16 ετων, βαθμολογουμενο πρωταθλημα τενις ΤΟΥ Ο.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2018”

Το πρωτάθλημα  έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στις  30-6/1-7/2018 στα ανοικτά γήπεδα   (5 ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΟΡΤΟΥ )   των αθλητικών εγκαταστάσεων του 0.Α.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ του κέντρου αντισφαιρίσεως Νέας Ιωνίας Βόλου.

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης ανέλαβε ο Όμιλος Αντισφαίρισης μαγνησίας (Ο.Α.Μ), υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α, στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και πήραν μέρος, μόνο τα παιδιά που είναι κάτοχοι επίσημου αγωνιστικόυ δελτίου της Ε.Φ.Ο.Α και ασχολούνται με το άθλημα της αντισφαίρισης, όλων των νομών της Θεσσαλίας.

Οι αγώνες χαρακτηρίσθηκαν  επιτυχείς λόγω της άρτιας οργάνωσης με το πρόγραμμα των αγώνων να κυλά χωρίς καθυστερήσεις και κυρίως λόγου του καλού καιρού που βοήθησε στη μεγάλη συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών –τριών από όλες τις πόλεις και όλους τους ομίλους της Κεντρικής Ελλάδας.

Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή παρουσία που έκαναν οι αθλητές  του ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟΥ το Σαββατοκύριακο του Ιουνίου που μας πέρασε  εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας και μάλιστα σε χορτάρινα γήπεδα-γλιστερά,  στα οποία η αναπήδηση της μπάλας ήταν τελείως άγνωστη στους μικρούς αθλητές της πόλης μας.

 

Συγκεκριμένα:

Στους οκτώ (8) καλύτερους αθλητές του τουρνουά έφθασε, λόγου τραυματισμού (διάστρεμμα από γλίστρημα στην χορτάρινη άγνωστη  επιφάνεια) ο αθλητής Γραπατσάς Φανούριος, ο οποίος αφού εξασφάλισε την είσοδο του στους (8) καλύτερους αθλητές, με την νίκη του, επί του Αυγέρη Φίλιππο του                      Ο.Α .Τρικάλων έχασε εντέλει, την είσοδο στους ημιτελικούς της διοργάνωση λόγου του τραυματισμού του.

Στους οκτώ (8) καλύτερους αθλητές του τουρνουά έφθασε επίσης, ο αθλητής Βενετίδης Νικόλαος, αφού του στέρησε την είσοδο στους (4) τέσσερις καλύτερους αθλητές, ο πολύ καλός, βαθμολογούμενος και έμπειρος ντόπιος αθλητής του Ο.Α.Μ, Ράλλης Χάρης.

Στις  (16) δεκάξι καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά έφθασε η αθλήτρια Γραπατσά Μαρίνα-Κλεονίκη , η οποία έπειτα από έναν συναρπαστικό και νικηφόρο αγώνα με την αθλήτρια  της Ο.Α. Ελασσόνας  Ποντίδα Σοφία, αντάμωσε το νούμερο δύο (2) του ταμπλώ, αθλήτρια του Λαρισαϊκού Ο.Α,Τούλα Κων/να η οποία έπειτα από σκληρή μάχη, έγειρε τον αγώνα υπέρ της στα κρίσιμα σημεία, στερώντας την είσοδο της αθλήτριας της πόλης μας στην οκτάδα (8) των καλύτερων αθλητριών.

Στις  (16) δεκάξι καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά εφθασε επίσης η αθλήτρια Ζούμπου Βασιλική, αφού της  στέρησε την είσοδο στους 8 καλύτερους αθλήτριες ,η  πολύ καλή, βαθμολογούμενη και έμπειρη  αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας, Αθανασίου Δανάη, παρόλο που είχε πλασαριστεί με σχετική άνεση στη 16άδα του ταμπλό.

Η αθλήτρια Μπούσδρα Βάσια έκανε έναν επικό αγώνα εναντίον της αθλήτριας του Ο.Α. Ελασσόνας Θάνου Μαρίας, η οποία ενώ προηγούνταν στο  πρώτο set με 4-0 games, η Καρδιτσιώτισα αθλήτρια υπερέβη εαυτό και ισοφάρισε τον αγώνα παίρνοντας το τακτικό  πλεονέκτημα να τελειώσει υπέρ της τον αγώνα, η άκυρη συμβολή της διαιτησίας έγειρε τον αγώνα εναντίον της στερώντας της, την είσοδο της στην 16άδα του τουρνουά.

Ο όμιλος της Πόλης μας θα συμμετάσχει εκ νέου και στο

 3ο   Ε2 βαθμολογουμενο πρωταθλημα στο Βόλο ΣΤΙΣ 18-22/7/2018.

Αναλυτικα:

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της

Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 3ο  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε2 του 2018 για Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών  την Παρασκευή 18  Ιουλίου έως και Κυριακή 22 Ιουλίου 2018.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, synthetic grass (5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).

 

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

           Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

 

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες έως και την 16αδα μπορεί να διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα σετ των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ matchtiebreak των 10 πόντων, πάντα με την κρίση του επιδιαιτητή των αγώνων.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της 23ης εβδομάδας.

Εγγραφή (sing-in) στους αγώνες : Μισή ώρα πριν την κλήρωση των αντιστοίχων αγώνων.

Κλήρωση αγώνων : Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των αγώνων στη Γραμματεία των γηπέδων του Α.Σ.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ.

 O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες   με έναν( 1 ) αθλητή, κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα  με τον :

1). Φοίβο –Σώζω Κόντο, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.