- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δια περιφοράς η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας

Δια περιφοράς θα πραγματοποιηθεί το  η 4η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, την Πέμπτη  30 -4-2020 και ώρα 12:00, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55 τ. Α΄.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη απαρτίας αποτελεί η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέματα:

  1. 4η τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020, τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κ. Πούλιος Χαράλαμπος .

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης Ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας με TERRA PINDUS».

Εισηγητής: Δήμαρχος  κ. Στεργίου Ανδρέας .

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση γνωμοδότησης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός (ΜΥΗΣ) Δροσάτου ισχύος 0,20 MW στο ρέμα «Γκούρα» στη Τ.Κ. Δροσάτου », στη Δ.Ε. Ανατ. Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας της Π.Ε. Καρδίτσας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εισηγητής: Δήμαρχος  κ. Στεργίου Ανδρέας .

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης α. Δεκτικότητας Κ.Α. για εντάλματα προπληρωμής. β. Έγκριση και ανάθεση εκτέλεσης του έργου “Παραλλαγή δικτύου στην Τ.Κ. Ανθηρού στη θέση Μοναστήρι’’.

Εισηγητής:  Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή  και κατανομή πίστωσης  330,00 € και απόδοση  στην Ενιαία  Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2020  ( Α΄ Κατανομή).

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης για Ορισμό εκπροσώπου του Δήμου για την συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης αγοραίας αξίας ζώων ή προϊόντων.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας.

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία κινητού Τεμαχιστή Ογκωδών στο Πράσινο Σημείο του Δήμου Καρδίτσας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνόλου των δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.