- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΔΙΟΣ και FIRST LEGO LEAGUE Greece «μπαίνουν σε τροχιά»

Το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό ήταν ο Master Χορηγός του μεγαλύτερου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας & Καινοτομίας FIRST® LEGO® LEAGUE GREECE (FLL) για ακόμη μια χρονιά φροντίζοντας τη σωστή ενυδάτωση σε περισσότερα από 1.600 παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών, 480 εθελοντές και 10.000 επισκέπτες.

Στον φετινό διαγωνισμό με τίτλο «IntoOrbit» τα παιδιά μεταφέρθηκαν με την ομάδα τους στο διάστημα, όπου και εξερεύνησαν, έμαθαν, αλλά και βρήκαν λύσεις στο σύμπαν, σαν επιστήμονες και μηχανικοί.

Το ΔΙΟΣ με μήνυμα “FLY TOGETHER” απαραίτητο για την ορθή πνευματική λειτουργία, στήριξε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και νέες μορφές εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης και να αγγίξουν το φανταστικό μέλλον που ανήκει στα παιδιά.

Η έναρξη του φετινού διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο με προκριματικούς σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Ξάνθη & Κρήτη και ο μεγάλος τελικός έγινε στις 16-17 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Το ΔΙΟΣ υποστηρίζει τον διαγωνισμό FIRST® LEGO® LEAGUE GREECE από τα πρώτα του βήματα, ακολουθώντας σταθερά την  εταιρική φιλοσοφία για προώθηση καινοτόμων δράσεων που προάγουν την γνώση και την εκπαίδευση.