- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δράσεις του Λαογραφικού & Αθλητικού Κέντρου Παλαμά Δρώμενα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, μέσα στην κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου Παλαμά, η παράσταση του Συλλόγου μας με τίτλο «Το Μαντήλι της Νεράιδας», σε διασκευή και χορογραφίες της κας. Τζέλλα Σοφίας και σκηνικά του κου Μαύρου Θωμά. Μέσα από την εξαιρετική αφήγηση του κου. Γιώργου Διδάγγελου και της κας. Σοφίας Ντζερεμέ, το παραμύθι, οι παραδοσιακοί χοροί και ο μοντέρνος χορός ενώθηκαν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Στην παράσταση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Γιολδάσης Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Παλαμά κος Σακελλαρίου Γιώργος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Ιτέας κος Λύτρας Ευάγγελος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Παλαμά κος Καραδήμος Βασίλειος, η κα Καστόρη Ζωή από το Δ.Σ του ΔΟΠΑΠΑΠ, ο διευθυντής των Λυκειακών Τάξεων Ιτέας κος Ταγκούλης Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων κος Απόστολος Φιρφιρής και ο ταμίας κος Γκιουλέκας Χαράλαμπος, το Δ.Σ. του Ε.Μ.Σ. Ιτέας, το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας κα Μακρή Τζένη, το Δ.Σ. του Ευρύπυλου και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τους αφηγητές μας, τον ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά για τη συνδιοργάνωση, όλους τους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις κυρίες του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. των Δρώμενων και φυσικά όλους όσους μας τίμησαν για ακόμη φορά!