- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δραστηριότητες του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας

Με επιτυχία διεξήχθη το 2ο Brevet Δύο Λιμνών από τον ΠΟ Καρδίτσας στις 13/05/2017. Ενενήντα (90) λάτρεις της ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Brevet Δύο Λιμνών, συνολικής απόστασης 200χλμ. Οι ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πανέμορφα τοπία του νομού μας, τις λίμνες Ν. Πλαστήρα και Σμοκόβου , τα βουνά των Αγράφων κ γενικότερα την φιλοξενία του όμορφου τόπου μας. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Παυσιλύπου και κατευθύνθηκαν προς την οδό Φαναρίου. Μουζάκι, Κρυοπηγή, Κερασιά, Πεζούλα, Φράγμα Πλαστήρα, Καστανιά, Άγιος Αθανάσιος, Καταφύγι, Καλλίθηρο, Κέδρος, Αηδονοχώρι, Λουτροπηγή, Φράγμα Σμοκόβου, Ανάβρα, Καππαδοκικό, Σοφάδες ήταν τα μέρη που πέρασαν οι ποδηλάτες. Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν την προσπάθεια των ποδηλατών αλλά αποζημιώθηκαν από την ομορφιά του τοπίου και την άρτια διοργάνωση του ΠΟ Καρδίτσας. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με τα εξής παρακάτω 17 μέλη του!!!!!
Παπαδημητρίου Χ., Ελευθερίου Χ., Κωνσταντόπουλο Δ., Μακρή Γ. , Γιωτάκο Κ., Γαζή Α., Ακρίβο Α., Τσαχτάνη Α., Νασιόπουλο Ι.,Κανελλόπουλο Π. , Τσιάπτη Χ., Ορφανιώτη Γ., Δασκάλου Γ., Μαγγίνα Ι., Κάλφα Κ., Κολτσίδα Λ. , Αρβανίτη Θ.
Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές, στα μέλη του ομίλου, στην Ελληνική Αστυνομία , στο κατάστημα Φρέσκο, Γαλακτοπωλείο και στο ζαχαροπλαστείο Ιωάννη Κουφόπουλου για την προσφορά τους.
Την ίδια ημέρα διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας βουνού στη Λάρισα από την τοπική επιτροπή κεντρικής Ελλάδας. Ο όμιλος μας συμμετείχε με 8 αθλητές. Αποτελέσματα:
Κατηγορία Παίδων: Τρέμμας Αναστάσιος χάλκινο μετάλλιο, Σακελλαρόπουλος Ηλίας 5ος
Παμπαίδων: Θέος Δημήτριος 4ος, Αντωνίου Κων/νος 10ος
Μίνι μικρά: Χαϊδάρης Νικόλαος 9ος, Σακελλαροπούλου Ελένη 12η
Μίνι μεγάλα: Βητοβάρης Απόλλωνας 11ος, Πλέντζας Στέλιος 13ος
Το ΔΣ του ομίλου μας συγχαίρει τους αθλητές της Ακαδημίας μας, τους προπονητές, τους γονείς καθώς και τους χορηγούς για την αμέριστη συμπαράσταση τους.