- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός στο Δημ. Σχολείο Καρποχωρίου

Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός διανεμήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Καρποχωρίου στο πλαίσιο της συνεργασίας στον αθλητικό τομέα και στην εκπαίδευση του Δήμου Σοφάδων με την αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS και το πρόγραμμά της «Φτάνουμε στα Άκρα».

Στόχος του προγράμματος, που θα συνεχιστεί μελλοντικά και σε άλλα σχολεία του Δήμου, είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Η παράδοση έγινε την Δευτέρα μέσω ειδικής κινητής μονάδας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Ευάγγελος Ζήσης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Καρποχωρίου κ. Κώστας Μπάλλας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Καρποχωρίου και πρόεδρος της ΤΚ Μελισσοχωρίου κ. Ζωή Βαϊοπούλου.

Την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τα τεράστια οφέλη του αθλητισμού έκανε ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής βάδην που συμμετείχε με επιτυχία στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος συνόδευε την κινητή μονάδα της INTERSPORT.