- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δωρεά Πινάκων Ζωγραφικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Η Ένωση Προσώπων «Φίλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας» ως κίνηση ενεργών πολιτών  δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση της παροχής κάθε είδους βοήθειας ατόμων και φορέων  προς το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Οι προσπάθειες της Ένωσης βρήκαν ανταπόκριση και πρόσφατα παραδόθηκαν στον Διοικητή του Νοσοκομείο Καρδίτσας εφτά (7)  πίνακες ζωγραφικής καλλιτεχνών του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας με εξειδικευμένα θέματα, προς στολισμό ιατρείων διαφόρων κλινικών για την δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος   του προσωπικού Ιατρικού,  Νοσηλευτικού, όλων των Συνεργατών Τους και των Ασθενών.

Τους πίνακες φιλοτέχνησαν: Γκάλιος Χρήστος (Ο ερχομός της άνοιξης), Κωτσαλή Γονιτσιώτη Σοφία (Η ζωή κυρίαρχος αξιών και συναισθημάτων στην κλεψύδρα του χρόνου), Οικονομίδου Μαρία (Οι φίλες και Το κορίτσι με τα μπαλόνια), Μαρκατσέλλα  Παναγιώτα (Λουλούδια),  Μητσιάδη Δήμητρα (Άνοιξη),   Χατζηαντωνίου-Παπαθανασίου Ιφιγένεια (Ο δρόμος). Τους πίνακες παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάιο Βαρελά η εκπρόσωπος του Εικαστικού Ομίλου κ. Σοφία Κωτσαλή-Γονιτσώτη παρευρισκομένων του Προέδρου κ. Βασίλη Νίκου και του Αντιπροέδρου κ. Μιχάλη Πετράνη των Φ.Ν.Κ.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσώπων «Φίλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας» και το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας συγχαίρουν και ευχαριστούν  τον Εικαστικό Όμιλο και τους Ζωγράφους για την προσφορά Τους ευχόμενοι καλή συνέχεια και να βρεθούν πολλοί μιμητές.