- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δ/νση Β ΄θμιας: Αιτήσεις-δηλώσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ξεκινά η υποβολή μόνο από μαθητές της Αίτησης-Δήλωσης(Α-Δ) για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. έτους 2021.

Κατά συνέπεια και ειδικά για φέτος μόνο οι μαθητές θα υποβάλουν τη συγκεκριμένη Αίτηση-Δήλωση από την Τετάρτη, 25, έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, ενώ οι απόφοιτοι θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί σε προσεχές διάστημα.

Η διαδικασία μάλιστα θα γίνει ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως για ευνόητους λόγους και η αίτηση θα αποσταλεί με e-mail από τους μαθητές στο Λύκειό τους, χωρίς δικαιολογητικά, για να καταχωριστεί εκεί ηλεκτρονικά.

Οι μαθητές θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr [1] ή την ιστοσελίδα του σχολείου τους για να βρουν αναρτημένο υπόδειγμα της Α-Δ και για να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος στην ίδια προθεσμία, 25-30 Νοεμβρίου, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής, εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν-αποστέλλουν με  e-mail και σχετική Αίτηση-Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα ή διευκρινίσεις, οι μαθητές θα απευθύνονται τηλεφωνικά ή με e-mail  στα σχολεία τους