- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την τροποποίηση του καταστατικού πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.

Η Συνέλευση, που έγινε στα γραφεία του οργάνου, συγκλήθηκε μετά από σχετική απόφαση που είχε ληφθεί κατά την προηγούμενη Γενική Συνέλευση της Ένωσης όπου είχε διαπιστωθεί η ανάγκη για μια σειρά από διορθώσεις και αλλαγές στο καταστατικό της.

Μετά, λοιπόν, από διαλογική συζήτηση και μετά από επεξεργασία των προτάσεων που κατατέθηκαν εγγράφως το προηγούμενο διάστημα, αναλύθηκαν όλες οι αλλαγές ανά άρθρο ξεχωριστά. Άλλες από αυτές ψηφίστηκαν ομόφωνα και άλλες κατά πλειοψηφία. Οι περισσότερες τροποποιήσεις αφορούσαν στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών καθώς και μια σειρά από άλλα ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων, ψηφίστηκαν τα εξής :

Όλες αυτές οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις οι οποίες ψηφίστηκαν έγιναν με σκοπό τη διαμόρφωση ενός πιο ευέλικτου και λειτουργικού καταστατικού που θα διευκολύνει το έργο της Ένωσης.

Η Συνέλευση έγινε παρουσία του νομικού κ. Γιώργου Καψιώτη. Μόλις ολοκληρωθούν οι αλλαγές, το νέο τροποποιημένο καταστατικό θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας προς επικύρωση.