- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκδήλωση στο Λαγκάδι Ανθηρού για τους Αγίους Αναργύρους

Και φέτος το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», όπως κάθε χρόνο, πραγματοποίησε ανήμερα των Αγίων Αναργύρων την καθιερωμένη εκδήλωση στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Στην εκδήλωση, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του συνοικισμού παραβρέθηκαν και αρκετοί ετεροδημότες Λαγκαδιώτες αλλά και κάτοικοι από το Ανθηρό και φίλοι του συλλόγου από τα γύρω χωριά και όχι μόνον.

Το Δ.Σ. πρόσφερε παραδοσιακό φαγητό, συγκεκριμένα στιφάδο, που ετοιμάστηκε από τους: Στέλλα Αζακά, Στέλιο Γραμμένο, Ηλία Κουτή και με τη φροντίδα μελών του Συλλόγου. Επίσης, όπως κάθε χρόνο, προσφέρθηκε ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας Βασίλης Στεργίου, ο πρώην δήμαρχος Αργιθέας Χ. Καναβός, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας  Σ. Τσιώλης, η Νίκη Σχιζοδήμου από το σύλλογο Αργιθεατών Καρδίτσας  δημοτικοί Σύμβουλοι και. εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Ήταν μια όμορφη μέρα που τη χάρηκαν όλοι και κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι Όλοι οι

παρευρισκόμενοι μόνιμοι και ετεροδημότες κουβέντιασαν και αντάλλαξαν ευχές και για του χρόνου όλοι πάλι μαζί.