- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκδήλωση του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων για τα μέλη του ΚΑΠΗ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο των δράσεων  του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων εκδήλωση για τα μέλη του ΚΑΠΗ  σε ταβέρνα των Σοφάδων. Τα μέλη του ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ,  ενώ σε σχετική του δήλωση τονίζει:

«Μέσα από τα ΚΑΠΗ στηρίζουμε στην πράξη, αυτούς που μας μεγάλωσαν. Δεν πρέπει να ξεχνούμε, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας ότι οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες που μας μεγάλωσαν με αγάπη και αυταπάρνηση, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικογένεια.

Απέναντι λοιπόν στους ανθρώπους που μας φρόντισαν,  το ελάχιστο που οφείλουμε είναι να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας με καλοσύνη και ανθρωπιά. Να σταθούμε στο πλάι τους.

Φυσικά δε νιώθουμε ότι οι προσπάθειές μας έχουν εξαντληθεί. Το αντίθετο. Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος Σοφάδων, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία των ΚΑΠΗ προσπαθώντας να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Διότι πραγματικά το αξίζουν.»