- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου Αμπελικού.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ., παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2015, ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα λειτουργήσει στον ως άνω πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Ακολούθως και ώρα 11:00΄ π.μ., θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου και θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη εθνική επετείω. Μετά το πέρας αυτής και ώρα 12 μ., θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της πόλεώς μας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις στα Βούναινα.

***

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι την ίδια ημέρα θα τελεσθεί η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στους κάτωθι Ιερούς Ναούς της πόλεως της Καρδίτσης:

 

Το πρωί και ώρα 7:30΄π.μ.

-Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας

-Ιερός Ναός Αγίου Μηνά

 

Το εσπέρας

-Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου (6:30΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγίου Αλεξάνδρου (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγ. Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος (6:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου (7:00΄ μ.μ.)

-Ιερός Ναός Αγίου Σεραφείμ (7:00΄ μ.μ.)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως