- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00΄π.μ., θα προστεί της ονομασίας των νέων στρατονόμων στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου.

Το Σάββατο (Ψυχοσάββατο προ της Πεντηκοστής) 3 Ιουνίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο – Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσης.

***

Συνεχίζονται οι ιερές Παρακλήσεις στην Ιερά μας Μητρόπολη προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των παιδιών μας των υποκειμένων εις τας πανελληνίους εξετάσεις των.

Ως εκ τούτου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και ώρα 8:00΄μ.μ., θα τελεσθεί ιερά Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρούμ Παλαμά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Στις ως άνω ιερές Παρακλήσεις θα τεθεί  σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως