- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος θα δεχθεί στο Γραφείο του όλους εκείνους, οι οποίοι επιθυμούν να του ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στις 10:00΄π.μ., θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες του χριστουγεννιάτικες επισκέψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσης και στο Γηροκομείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στις 11:30΄π.μ., θα μεταβεί στο «Σπίτι Αγάπης» Καρδίτσης, όπου θα διανείμει τα χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης στους απόρους αδελφούς μας, οι οποίοι καθημερινά σιτίζονται από αυτό.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα μεταβεί στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων, για να παραστεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, κατά τις οποίες θα συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία του Παραρτήματος Φαρσάλων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός » της Ιεράς μας Μητροπόλεως, η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων και το Παιδικό Τμήμα αυτής.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά, που ετοίμασαν τα Κατηχητικά της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Τα χρήματα, τα οποία θα συγκεντρωθούν από το Γραφείο Νεότητος, θα δοθούν στο «Σπίτι Αγάπης» Φαρσάλων, ώστε να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό του έργο.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30΄π.μ., θα παραβρεθεί καλεσμένος στο Ράδιο Θεσσαλία 96FM και στην εκπομπή «Παρακαλείτε τον λαόν μου», την οποία επιμελείται ο π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει πάνω σε επίκαιρους Εκκλησιαστικούς Ύμνους, τους οποίους θα ψάλλει ο Αριστερός Χορός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης υπό τη διεύθυνση του κ. Θωμά Βλάχου, Λαμπαδαρίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως