- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Πολυδρόσου Πετρίλου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος της ομωνύμου συνοικίας της πόλεώς μας.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Τ.Κ. Λουτρού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Ειρήνης, ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου», θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος της Οσίας και θα ομιλήσει στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Τ.Κ. Κατωχωρίου Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας Παρασκευής και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Ελληνοπύργου.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Ανθοχωρίου.

**

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Οσιώτατος Ιερομόναχος π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, Εφημέριος του Ιερού Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα μετέχει της ακολουθίας του Εσπερινού και της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας Παρασκευής και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου χωρίου.