- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας για να μετάσχει στην Θεία Λειτουργία και στο τεσσαρακονθήμερο ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της υποδοχής του Τιμίου Ξύλου και ιερών λειψάνων Αγίων μας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βαμβακούς Φαρσάλων.

Στη συνέχεια, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τις ακολουθίες του Εσπερινού και του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.