- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προ της απολύσεως, θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Σιούφα, βουλευτού, υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.