- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή (της Πεντηκοστής) 16 Ιουνίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Η Ακολουθία του Όρθρου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του εσπερινού της Γονυκλισίας θα μεταδοθούν ζωντανά στην ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως (info@imthf.gr [1]), στη σελίδα του Γραφείου Νεότητος στο facebook και στο κανάλι του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού στο you tube.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βύρωνος.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 17 Ιουνίου, θα μετέχει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον ως άνω Ιερό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 16 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Παλαιοχωρίου.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 17 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Ανάβρας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (της Πεντηκοστής) 16 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 17 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Κυριακής 16 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίας Τριάδος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 17 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Πασχαλίτσας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, το εσπέρας της Κυριακής 16 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Καλυβίων Πεζούλας.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 17 Ιουνίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας “Πελεκητής” Καρύτσης Δολόπων.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καραστέργιος, το εσπέρας της Κυριακής 16 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Αγίας Τριάδος (Μυρίχοβο).