- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα παραστεί στην εόρτια εκδήλωση για το χρυσό ιωβηλαίο ιερωσύνης και το αργυρό ιωβηλαίο αρχιερωσύνης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος,η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, θα μετέχει στην Θεία Λειτουργία στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη των αγίων και ενδόξων μαρτύρων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου του διακόνου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Καρδίτσης, όπου λειτουργούσε μέχρι πρότινος το Ιερατικό Σχολείο Δευτέρας Ευκαιρίας (Ι.Σ.Δ.Ε.).

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη φοιτητών και νέων της τοπικής μας Εκκλησίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (1ος όροφος) επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

***

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.