- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου πατριαρχών Αλεξανδρείας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Ιτέας.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Βλοχού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Χανδακλί) Παλαμά.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Φράγκου.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Κόρδας.