- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Αγίων Αναργύρων Κρανέας.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της 30ης Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Κρυοπηγής.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιδρυματικό Ιερό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.