- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, επί τη ανακομιδή του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Στεφάνου Τ. Κ. Μαυρομματίου . 

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ. Κ. Κερασέας. 

  Την Δευτέρα 3 Αυγούστου  και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής  Τ. Κ. Λουτροπηγής. 

Την Τρίτη 4 Αυγούστου  και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  Τ. Κ. Δασοχωρίου.  

***

  Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 2 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. 

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00’μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 7:00’μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά. 

Την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 7:00’μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ. Κ. Λεονταρίου.

***

Γίνεται γνωστό ότι κάθε απόγευμα και ώρα 5:00’μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας <<Πελεκητής>> θα τελείται ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο.