- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Βασιλίσσης» και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Τ.Κ. Κρανέας.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μαγουλίτσας.

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσει για τη νήσο της Κεφαλληνίας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, ώστε να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη ανακομιδή του ιερού λειψάνου του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του εν Κεφαλληνία. Οι λατρευτικές Συνάξεις θα τελεσθούν στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου Ομαλών.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.