- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκλογές και κοπή πίτας για τους Μανιταρόφιλους Θεσσαλίας

Την ετήσια γενική, εκλογοαπολογιστική συνέλευσή τους πραγματοποιούν οι «Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας», την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, με κύρια θέματα τον απολογισμό των οικονομικών και της δράσης τους, τον προγραμματισμό δράσης για το 2016 και την εκλογή μελών του νέου ΔΣ.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Εντευκτήριο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπαναστασίου 44, 3ος όροφος), στις 6 το απόγευμα.

Η απερχόμενη διοίκηση των «Μανιταρόφιλων Θεσσαλίας» καλεί τα μέλη του φορέα να δώσουν το «παρών» στη γενική συνέλευση, ώστε να προγραμματιστούν καλύτερα οι δράσεις για το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν και να γίνουν μέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, θα διανεμηθεί το βιβλίο “Μανιτάρια του Εθνικού Πάρκου της οροσειράς Ροδόπης”, που αποτελεί ευγενή χορηγία του Φορέα Διαχείρισης «Οροσειρά Ροδόπης» προς τα μέλη μας και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για αυτήν του την ενέργεια.

Με το πέρας της συνέλευσης, θα ακολουθήσει η κοπή της “μανιταρόπιτας” και συνεστίαση όσων μελών το επιθυμούν στην ταβέρνα “Πλατάνια” (στη συνοικία Λιβαδάκι). Για τον καλύτερο προγραμματισμό της συνεστίασης, καθώς έχει προγραμματιστεί μενού με σχετικό αντίτιμο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, στα τηλέφωνα 6974.60.17.30 (Στέργιος Μίχος) και 6978.73.79.81 (Θωμάς Γκιάτας).