- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εμποροϋπάλληλοι, οικοδόμοι και συνταξιούχοι ΙΚΑ στηρίζουν τους αγρότες

Χαιρετίζουμε το δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που παλεύουν, για να κρατηθούν στα χωράφια τους με νύχια και με δόντια. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράταξή μας και με τη φυσική μας παρουσία στο μπλόκο του Ε65, όπου αντιπροσωπίες μας βρίσκονται στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών για τα κοινά μας προβλήματα.

Κατά το στήσιμο του μπλόκου ήμασταν εκεί και καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό, το δόγμα «νόμος και τάξη», που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε όλους τους τομείς αφού έστειλε ΜΑΤ στην Καρδίτσα, για να προστατέψει τι; Ένα δρόμο που εμείς πληρώσαμε και πληρώνουμε; Έστειλε τα ΜΑΤ για να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών και των εργαζομένων που βρίσκονταν στο μπλόκο, αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.

Τώρα χρειάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αγώνας ενάντια στα κοινά προβλήματά μας, για την ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία, το εισόδημα και την ποιότητα ζωής μας, που μπαίνουν στο κρεβάτι του Προκρούστη για χάρη της ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματιών σε όλους αυτούς τους τομείς.

Τώρα χρειάζεται να δώσουμε ενωμένοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, οι γυναίκες και η νεολαία, τη δική μας απάντηση προτάσσοντας τις δικές μας ανάγκες.

Συμμετέχουμε και με τη φυσική μας παρουσία στο μπλόκο του Ε65.

Συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στην AGROTICA, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Λεωφορεία θα φύγουν 8:00 πμ από το αθλητικό πάρκο.