- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δημοτολογίου – Ληξιαρχείου του Δ. Μουζακίου

Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε λειτουργία το νέο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικής Εμβέλειας του Υπουργείου Εσωτερικών «Μητρώο Πολιτών», το οποίο θα λειτουργήσει σε όλα τα Δημοτολόγια – Ληξιαρχεία της χώρας μας.

Για το σκοπό αυτό και για τις ανάγκες της μετάπτωσης των στοιχείων από τα παλιά συστήματα στο νέο, από 12 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00 έως και 21 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00, τα δημοτολόγια των Δήμων θα υπολειτουργούν.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν θα πραγματοποιείται καμία εγγραφή , διαγραφή , συμπλήρωση ή μεταβολή στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες στα Δημοτολόγια των Δήμων.

Επίσης τα ΚΕΠ δεν θα εκδίδουν βεβαιώσεις δημοτολογίου.

Για τον ίδιο σκοπό από 16 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00 έως και 21 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15.00, τα Ληξιαρχεία των Δήμων θα υπολειτουργούν και οι Ληξιαρχικές πράξεις θα καταχωρούνται  χειρόγραφα.

Από την υπηρεσία Δημοτολογίου – Ληξιαρχείου του Δήμου Μουζακίου θα εξυπηρετούνται κατ’ εξαίρεση επείγοντα περιστατικά, όπως έκδοση πιστοποιητικών για έκδοση διαβατηρίου και καταχωρήσεις θανάτων.

Για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα υπολειτουργίας των υπηρεσιών αυτών ζητείται η κατανόηση των δημοτών, οι οποίοι καλούνται να αποφεύγουν (όσο είναι δυνατόν) τις  συνδιαλλαγές τους με τις παραπάνω υπηρεσίες.