- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ενημέρωση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης Καρδίτσας

Το ΔΣ της ερασιτεχνικής Αναγέννησης Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη και τους φιλάθλους του Συλλόγου, μετά και την Γ Σ της 24/07/2018 αποφασίστηκε ότι:

Ανατέθηκε σε τριμελή επιτροπή μελών του ερασιτέχνη η προσπάθεια οργάνωσης του αθλητικού ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στο άμεσο διάστημα κατόπιν σχετικών ενεργειών θα ανακοινωθούν οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο που απαιτείτε για την οργάνωση και την επίλυση των αναγκαίων ζητημάτων που απαιτεί η συγκεκριμένη κατηγορία.

Αποφασίσθηκε επίσης να δοθεί στη δημοσιότητα ο λογαριασμός που είναι στο όνομα του ερασιτέχνη στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να συνεισφέρει με ότι ποσό μπορεί για να ενισχυθεί το ταμείο του Συλλόγου και ο οποίος είναι ο εξής 3010100390300-3

 Επισημάνθηκαν από την δημιουργική συζήτηση που έγινε στα πλαίσια της ΓΣ και άλλοι τρόποι οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν ταμειακά την προσπάθεια και θα ληφθούν όλοι σοβαρά υπόψη για την καλύτερη αντιμετώπιση του οικονομικού τόσο από την επιτροπή όσο και από ΔΣ του ερασιτέχνη .

Τονίστηκε η αμέριστη στήριξη των μελών του ΔΣ αλλά και των μελών του ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα υποδομών και ανάπτυξης του αθλητισμού τόσο των ποδοσφαιρικών ακαδημιών όσο και των τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. πρόεδρος Κών/νος Κακούσιος, αντιπρόεδρος Χρυσικός Απόστολος, γραμματέας Βεργίνης Κων/νος, ταμίας Καλαντζής Απόστολος, αναπληρωτής γραμματέας Κωστής Δημήτριος, αναπληρωτής ταμίας Πατσιούρας Θωμάς, μέλος Αντωνίου Βασίλης, μέλος Τσέλιος Κων/νος, μέλος Παπαευθυμίου Φώτης.

Οι εγγραφές νέων μελών και ανανέωση των παλιών έχουν αρχίσει.

Ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους τονίζουμε την άκαμπτη θέλησή μας για συνέχεια συνέπεια και προσήλωση στην Αναγεννησιώτικη ιδέα.